sophiedoktar.blogg.se

vardag

julannandag

Kategori: Allmänt

godmorgon! ligger fortfarande i sängen och drar mig. kom hem ganska sent igår från keskis. julafton firades hemma med familjen, med mat och annat skoj. igår körde vi iväg till oxkangar för att träffa halva släkten och äta julmat. på kvällen åkte jag till idas och senare for vi till keskis. idag ska jag bara ta det lugnt och på kvällen åker jag till kauhava för att hämta upp finfrämmand.
 

dan före dan före doppardan

Kategori: Allmänt

eftersom alla skriver om jordens undergång tänkte jag om jag skulle ta och bryta
mönstret lite. (tror dock att snacket om jullov tar hem priset) halvåret har gått otroligt snabbt även fast det har varit tunga provperioder. ikväll är det julstädning
som står på schemat. imorgon blir det en vända till staden Vasa och om 3 dagar borde det vara julafton. på juldagen kommer julia och hälsar på. helt ok alltså :)
bildrr från idag.

instagrambilder

Kategori: Allmänt

tredje advent idag då! har noll julfeelis. lite sorgligt, men den kommer väl
när granen kläs. :)

barcelonabilder!

Kategori: resor

1. fisk-och skaldjursrätt. (tyckte det var ett måste i ett medelhavsland) 2. en glad tjej som besöker starbucks för första gången. 3.vi besökte camp nou 4. barcelona 5. sagrada familia 6. vacker julbelysning 7. en fin fontän. 8, 9, 10 vi besökte en julmarknad med MASSOR av choklad, godis och frukter. 11. frozen yoghurt med jordgubbar! mums.  

we light up the sky

Kategori: Allmänt

bestämde mig för att ta en webcam bild så den ↑ är riktigt färsk. hehe!
sådär annars har jag ganska mkt att göra. hej!

I've been walking on this road too long

Kategori: Allmänt

några instagrambilder från gångna veckan. steg upp tidigt imorse för att åka till lokalen och sälja bakverk som basgrupp 2 (vi) hade bakat. på hemvägen svängde vi in via s-market och köpte lite vårrullar - mums! nu ska jag
gå och lägga mig. har varit jättetrött ikväll (somnade t.o.m en stund ngn gång runt 7.) gonatt!